Om Kitchy.dk

Om Kitchy.dk

Vi er Andreas Thomsen og Lau Christensen, stifterne af Kitchy.dk, samt vores to dygtige skribenter Anna Grue og Louise Christensen teamet bag.

Vores primære mission er at hjælpe køkkenentusiaster, både nye og erfarne, med at besvare alle de spørgsmål, de måtte have om køkkenudstyr og madlavning. Vi ved, det kan være overvældende at navigere i den store verden af køkkenredskaber, opskrifter og teknikker.

Men det ønsker vi at ændre!

Vi har sammensat et stærkt hold med viden indenfor de mange grene af køkkenuniverset, hvor vi ligeledes tester mange af produkterne, for at vide os sikre på at de produkter vi omtaler, klarer sig godt også i den hektiske dagligdag.

Derfor finder du hos os et hav af guides. Guides til at finde det bedste køkkenudstyr, til at mestre forskellige madlavningsteknikker og meget mere.

Vi har begge en universitetsbaggrund og kender til indsamling og formidling af viden sammen med vores store interesse for god mad og dertilhørende gode teknikker, som gør processen lettere og i nogle tilfælde mere spændende. Vi håber, at du vil opleve dette på vores side – at vores artikler er baseret på dybdegående research og er velskrevne. Vi gør en stor indsats for at levere troværdige oplysninger.

Du vil finde en række affiliate-links på vores side, altså sponsorerede links. Selvom vores side har et kommercielt præg, er vores hovedprioritet at skabe et indhold, du kan stole på. De links som fremgår på siden, er med til at holde siden kørende i en gratis version, hvilket vi sætter en ære i.

Vi står 100 % inde for hvert eneste råd, vi giver, og vi vil aldrig skabe indhold kun for at tjene penge. Det vigtigste for os er at hjælpe dig med at blive en fantastisk kok, og derfor vil substansen altid have førsteprioritet over de kommercielle interesser.

Spørgsmål og kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Vi håber, du vil finde vores side brugbar og inspirerende. God fornøjelse med dit ophold hos Kitchy.dk!

Se lidt billeder herunder fra når vi er i køkkenet for at lave billeder, video og teste nogle nye produkter.